HARMONIZACE ZDARMA PRO VÁŠ ROZVOJ

Zadejte svou e-mailovou adresu a získejte harmonizaci.
MOST, KTERÝ SPOJUJE OD NEVÍM, K VÍM.
OD NEÚSPĚCHU K ÚSPĚCHU .
 
Ochrana soukromí: Stejně jako Vy nemámme rádi SPAM a slibujeme, že Vaše adresa bude v bezpečí.

Ochrana osobních údajů 

  1. Provozovatelem stránek je společnost NERO CENTRUM s.r.o., se sídlem Praha 8 Libeň, U Slovanky 268/7, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
  3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
  4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.
  5. Zpracovatelem a správcem údajů v rámci legislativy je NERO CENTRUM s.r.o. - Marie Magdaléna - email viz níže.

Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme tyto osobní údaje:

jméno, e-mailová adresa - případně dle objednávky

Jak s osobními údaji nakládáme

  1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele - zpracovatele
  2. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedoupuštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu: 1mariemagda@seznam.cz.